Gratis verzending vanaf €89,95 - VIP vanaf €29,95

Analyse Certificaten

Kwaliteit & transparantie voorop

Als organische krachtpatser hechten we een immense waarde aan de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze producten. Elke verkoper op ons platform is verplicht om externe laboratoriumanalyses uit te (laten) voeren, waarbij de integriteit en samenstelling van hun producten worden geëvalueerd.

organiccannazon

Diepgaande analyse

Het is algemeen bekend dat analyse certificaten soms een vertekend beeld kunnen geven. Vaak ligt de focus op het testen van het hoofdbestanddeel op basis van percentages, waarbij later lichtere varianten worden geïntroduceerd. Bij Cannazon gaan we een stap verder. We zorgen ervoor dat alle facetten van een product grondig worden geanalyseerd en gepresenteerd.

testcannazon

Een brede selectie aan geteste producten

Of het nu gaat om hennep, paddenstoelen, kombucha of supplementen; elk product op ons platform is onderworpen aan rigoureuze tests. Voor elk product dat je overweegt aan te schaffen, zijn er rapportages beschikbaar die je kunt raadplegen.

Jouw garantie

Met Cannazon.nl weet je zeker dat je producten van de hoogste kwaliteit in handen krijgt. We nodigen je van harte uit om zelf de rapportages te bekijken en met een gerust hart je aankopen te doen.

Logo 1024 1024

Bent u 18+