Gratis verzending vanaf €89,95 - VIP vanaf €29,95

CannaBlog

Cannazon.nl en Stichting Wietoliepuur: Een Nieuwe Samenwerking voor Organische Producten

Martinus van Lies

Eigenaar & oprichter Cannazon

We zijn verheugd om een geweldig nieuw project aan te kondigen van Martinus van Lies: cannazon.nl, een innovatieve marktplaats voor alles van hennep tot kombucha, supplementen en veel meer. Met een opening gepland op 01-09-2023, betreedt deze marktplaats, aangedreven door 9 jaar ervaring in online cannabis coaching, een nieuw tijdperk van gezondheidsbewuste winkelervaringen.

Cannazon.nl: Binnenkort Open!

Hoewel de website online staat, zijn we nog niet actief, maar iedereen mag een kijkje nemen en zich voorbereiden op wat er komen gaat. Met cannazon.nl wordt de visie van de organische marktplaats werkelijkheid. Een plek waar je niet alleen kunt winkelen maar ook toegang hebt tot coaching van de beste coaches en bekende artsen.

Waarom Cannazon en Stichting Wietoliepuur?

De samenwerking met Stichting Wietoliepuur maakt deze marktplaats nog krachtiger. Wij geloven in de producten en diensten die op cannazon.nl worden aangeboden, en daarom willen we ze aan onze klanten presenteren.

Besparingen op Hennep, Kombucha, Supplementen en Meer

Bereid je voor op geweldige kortingen op een breed scala aan producten. Van hennep tot kombucha, supplementen en veel meer, tot 90% van onze producten worden goedkoper aangeboden op cannazon.nl dan in onze eigen webshop.

Deskundige Coaching en Ondersteuning

Bij cannazon.nl gaat het niet alleen om de producten. Je vindt ook toegang tot de beste coaches en bekende artsen die gespecialiseerd zijn in cannabis coaching en organische gezondheidszorg.

Een Geleidelijke Overgang

In lijn met onze visie op een efficiëntere winkelervaring, plannen we een geleidelijke overgang van onze complete shop naar cannazon.nl. Dit betekent dat we sommige producten zullen laten vallen, maar altijd met oog op jullie behoeften.

Samen Sterker

Met deze samenwerking willen we een nieuwe dimensie toevoegen aan de manier waarop we jullie van dienst kunnen zijn. We nodigen jullie uit om de site te bezoeken, vooruit te kijken naar wat komen gaat, en deel uit te maken van deze spannende reis.

Ontdek cannazon.nl vandaag nog en bereid je voor op een organische winkelervaring die is ontworpen met jou in gedachten. Met trots gepresenteerd door Martinus van Lies en Stichting Wietoliepuur.

Logo 1024 1024

Bent u 18+