Gratis verzending vanaf €89,95 - VIP vanaf €29,95

Certificates Of Analysis

COA's van onze producten

Bij Cannazon hechten we grote waarde aan de kwaliteit en veiligheid van onze hennep- en CBD-producten. Daarom zorgen we ervoor dat elk product dat wij aanbieden grondig wordt getest en geanalyseerd. Dit doen we om volledige transparantie en gemoedsrust te bieden aan onze klanten. Op deze pagina vindt u uitgebreide informatie over de Certificate of Analysis (COA) van onze producten en hoe u deze kunt opvragen.

Wat is een Certificate Of Analysis (COA)?

Een Certificate of Analysis (COA) is een officieel document dat de inhoud en samenstelling van een product bevestigt. Het geeft gedetailleerde informatie over de concentraties van cannabinoïden, terpenen en andere belangrijke componenten. Deze certificaten worden opgesteld door onafhankelijke laboratoria na grondige analyse van de producten.

Waarom zijn COA’s belangrijk?

COA’s zijn cruciaal omdat ze:

  • Transparantie Bieden: Ze geven inzicht in wat er precies in het product zit.
  • Veiligheid Garanderen: Ze bevestigen dat de producten vrij zijn van schadelijke stoffen zoals pesticiden, zware metalen en oplosmiddelen.
  • Kwaliteit Waarborgen: Ze tonen aan dat de producten voldoen aan de gestelde normen en verwachtingen.

Onze testmethoden: HPLC-analyse

Om de hoogste nauwkeurigheid te garanderen, laten we onze producten analyseren met behulp van High-Performance Liquid Chromatography (HPLC). Dit is een geavanceerde techniek die zeer precieze metingen mogelijk maakt van de verschillende componenten in onze producten. Door gebruik te maken van HPLC kunnen we exact vaststellen welke concentraties van cannabinoïden en andere stoffen aanwezig zijn in elk product.

Inzicht in onze COA’s

Hoewel we volledige transparantie nastreven, publiceren we de COA’s van onze producten niet online. Dit doen we om fraude te voorkomen en de integriteit van onze documenten te beschermen. We begrijpen echter dat u deze informatie graag wilt inzien om met vertrouwen onze producten te gebruiken.

Hoe kunt u COA’s opvragen?

Indien u de COA’s van een specifiek product wilt inzien, kunt u deze eenvoudig opvragen via onze contactpagina. Volg de onderstaande stappen:

  1. Ga naar de contactpagina: Bezoek onze website en navigeer naar de contactpagina.
  2. Vul het contactformulier in: Geef aan welk product u interesse in heeft en vermeld dat u de COA wilt ontvangen.
  3. Verzenden: Verstuur het formulier. Ons team zal uw verzoek zo snel mogelijk verwerken en de gewenste COA naar u opsturen.

Uw zekerheid, onze prioriteit

Bij Cannazon is uw veiligheid en tevredenheid onze hoogste prioriteit. Door COA’s beschikbaar te stellen en te werken met geavanceerde analysetechnieken zoals HPLC, willen we u de zekerheid geven dat u producten van de hoogste kwaliteit en veiligheid ontvangt.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze testprocedures en COA’s? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen en al uw vragen te beantwoorden.

Dank u voor uw vertrouwen in Cannazon. Samen zorgen we voor een veilige en transparante toekomst met hoogwaardige hennep- en CBD-producten.

COA
Logo 1024 1024

Bent u 18+