Gratis verzending vanaf €89,95 - VIP vanaf €29,95

CannaBlog

Ontdek Cannazon

Martinus van Lies

Eigenaar & oprichter Cannazon

Uw Toegangspoort tot Gezondheid en Welzijn

Cannazon is ontstaan uit het brein van Martinus van Lies, de oprichter van zowel Stichting WietOliePuur als JustMartinus.nl. Het platform is een antwoord op de groeiende behoefte aan een gezondere, evenwichtiger en meer organische levensstijl. Gedurende de laatste tien jaar heeft Martinus een schat aan ervaring opgedaan en tal van boeken geschreven en lezingen gegeven over deze onderwerpen.

Cannazon is meer dan een doorsnee marktplaats. Het is een gebruiksvriendelijk platform dat de functionaliteiten van grote marktplaatsen zoals Bol en Amazon combineert, maar zich specifiek richt op uw behoefte aan natuurlijke producten. Hierbij ligt onze focus op het aanbieden van volledig legale CBD-producten van de hoogste kwaliteit. Onze producten zijn uitvoerig getest en voldoen aan de strengste Europese kwaliteitseisen.

Ons assortiment is breed en gevarieerd, variërend van kombucha, paddenstoelen, supplementen tot CBD-producten en persoonlijke begeleiding. Cannazon en al zijn partners staan klaar om u te ondersteunen in uw reis naar een gezondere levensstijl.

Kwaliteit is van het grootste belang bij Cannazon. We bieden een uitmuntende klantenservice, bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur, zeven dagen per week. Wij willen dat u zich verzekerd voelt dat u de beste ervaring krijgt en wij zetten ons in om aan uw verwachtingen te voldoen.

De oprichter, Martinus, heeft jarenlange ervaring in de gezondheidssector en met alternatieve producten. Deze kennis maakt Cannazon.nl tot een van de meest uitgebreide platforms op de markt. We bieden alles van producten tot advies, coaching, begeleiding en digitale handleidingen, allemaal binnen handbereik. Van beroemde doktoren en cannabis experts tot supplementen expert tot Ayurveda artsen, alles kunt u vinden op Cannazon.

Hoewel Cannazon nieuw is, zit er achter dit platform meer dan tien jaar ervaring. We zijn verheugd om Cannazon.nl te introduceren, uw toegangspoort tot een gezondere levensstijl. We kijken ernaar uit om onze schat aan kennis en ervaring te gebruiken om u de beste organische producten en diensten op de markt te bieden.

Tot slot willen we u uitnodigen om met ons mee te gaan op deze reis. Zoals we altijd zeggen, “Don’t panic, all our products are organic!” We horen graag wat u vindt van ons nieuwe platform en onze producten. Laat uw gedachten achter in de reacties of stuur ons een bericht! Welkom bij Cannazon, het begin van uw reis naar welzijn.

Geef een reactie

Logo 1024 1024

Bent u 18+