CBN Zalf voor Huis Dieren 50ml

Cannabinoïde-verzorging voor huisdieren: haal de natuurlijke kracht van de cannabisplant in huis voor het welzijn van je viervoeter.

Verkocht door: CBDvoorHuisDieren.nl

 27,00

Beschrijving

CBN Zalf voor Huisdieren: Nieuwe Ontdekking in Natuurlijke Huidverzorging

In de fascinerende wereld van de cannabisplant heeft naast CBD, nu ook CBN (cannabinoïde) de aandacht getrokken van dierenliefhebbers. Hoewel CBN minder in de schijnwerpers staat, is het bezig aan een opmars, met name in zalfformuleringen ontwikkeld voor onze huisdieren.

Geruststellende Veiligheid:

Laat u niet misleiden door de connectie met cannabis; CBN is net als CBD niet-psychoactief. Dit betekent dat uw huisdier de voordelen kan ervaren zonder het “high” gevoel. Het selecteren van een zalf die specifiek voor dieren is samengesteld, garandeert veiligheid en effectiviteit.

Aanbevolen Gebruik van CBN Zalf:

De zalf is makkelijk in gebruik: smeer eenvoudig een kleine hoeveelheid op de aangedane huidplekken van uw huisdier. Het kan wonderen doen voor huidontstekingen, jeuk verminderen en bijdragen aan sneller huidherstel. Kies voor CBN zalf als de vooruitstrevende keuze in natuurlijke huidverzorging voor uw trouwe metgezel.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “CBN Zalf voor Huis Dieren 50ml” te beoordelen
Logo 1024 1024

Bent u 18+