Gratis verzending vanaf €89,95 - VIP vanaf €29,95

Kombucha

Kombucha1

Proef de levendige smaak van Kombucha

Kombucha op Cannazon is een gefermenteerde drank gemaakt van gezoete thee die wordt gefermenteerd door een symbiotische cultuur van bacteriën en gisten (SCOBY). Tijdens het fermentatieproces worden suikers omgezet in organische zuren en koolzuur. Dit resulteert in een verfrissende en licht bruisende drank. Kombucha op Cannazon staat bekend om zijn unieke smaakprofiel, variërend van licht zurig tot zoet en fruitig. De drank wordt door u gewaardeerd vanwege mogelijke gezondheidsvoordelen. Waaronder de welbekende probiotica en antioxidanten. Het is een populair drankje voor liefhebbers van natuurlijke en verfrissende alternatieven voor frisdranken.

Verschillende smaken en soorten

Bij Cannazon.nl vind u een gevarieerde selectie kombucha in diverse smaken en stijlen. Ons kombucha-assortiment omvat klassieke smaken zoals traditionele groene thee. Maar er zijn ook gedurfde opties zoals fruitige framboos, gemberkick, en exotische mango. Daarnaast bieden we u verschillende variëteiten, waaronder biologische en met toegevoegde probiotica. Of je nu houdt van verfrissend en bruisend of op zoek bent naar gezonde opties, onze kombucha-collectie heeft voor elk wat wils. Ontdek deze natuurlijke en smaakvolle alternatieven voor traditionele frisdranken.

Kombucha2
Ancient china

Geschiedenis & oorsprong

Kombucha op Cannazon, een gefermenteerde thee, heeft zijn wortels diep in het Verre Oosten, met een geschiedenis die teruggaat tot meer dan tweeduizend jaar geleden in China. Deze thee werd vaak beschouwd als een gezondheidselixir en verspreidde zich over de eeuwen naar andere delen van Azië, Rusland en Europa. De naam “kombucha” is afgeleid van de Japanse term “kombu-cha”, wat “thee van de kombu” betekent, een verwijzing naar de oorspronkelijke bereidingsmethode met zeewier. Vandaag de dag heeft kombucha wereldwijd populariteit verworven als een verfrissende en potentiële gezonde drank.

Logo 1024 1024

Bent u 18+