Gratis verzending vanaf €89,95 - VIP vanaf €29,95

Ik start als verkooppartner op cannazon.nl

Welkom aan boord bij cannazon.nl! Samen duiken we in een nieuw ondernemersavontuur, en dat stemt ons vrolijk. Als beginnende partner op ons platform, start je in de ‘Ontdekkingsfase’. Hier krijg je alle nodige informatie om stevig van wal te steken.

verkopercannazon
partnerscancannazon

PartnerScan

Je producten krijgen een prominente plaats in zoekmachine resultaten, waardoor...

webinarcannazon

Webinar

Benieuwd of verkopen via cannazon.nl?

marketingcannazon

Marketing

Je producten krijgen een prominente plaats in zoekmachine resultaten, waardoor...

strikecannazon

Strike-systeem

Bij Cannazon streven we naar een optimale marktplaats waar kopers...

sellercannazon

Beleef de magie van verkopen op cannazon.nl!

Stap samen met ons in een wereld vol kansen en droom groots. Dit is cannazon.nl – waar we hand in hand jouw ondernemersdroom waarmaken. Word onze partner en open zónder kosten jouw online etalage.

Een wereld aan klanten wacht op je – van België en Nederland tot ver daarbuiten. Krijg support in jouw moedertaal en voel je thuis.

Risicovrij verkopen: Je betaalt enkel commissie wanneer je succesvol verkoopt.

Ontdek de wereld van online ondernemen!

Heb je ooit overwogen om je producten via een platform aan te bieden? Laat Cannazon.nl jouw springplank naar succes zijn. Duik in de mogelijkheden, leer hoe je eenvoudig begint en zet jouw business in de schijnwerpers!

zelfstandigecannazon
partnerscancannazon 1

Wordt partner van Cannazon:

Meldt je bedrijf nu aan op cannazon.nl. Vul het formulier in en ontdek de mogelijkheden die cannazon.nl jou kan bieden!

Goed om te weten

Je assortiment aanbieden via cannazon is gratis. Er zijn geen opstartkosten; je betaalt alleen commissie wanneer je iets verkoopt. Ook willen we al onze partners helpen om het uiterste uit cannazon te halen door ze gratis trainingen en cursussen aan te bieden. 

Een simpel principe op cannazon.nl

Verkoop je niets? Dan betaal je niets! Je betaalt alleen wanneer je daadwerkelijk iets verkoopt. En wat de kosten zijn? Dat varieert per product en de bijbehorende marge. Leuk weetje: cannazon brengt verkopers en groothandelaars samen om winsten te maximaliseren! Ook is een cannazon bijeenkomst een gezellige maar vooral leerzame dag waar je veel kunt bijleren en genieten van de nieuwste ontwikkelen in de branche.

belangrijkcannazon
groeiencannazon

Groeikansen grijpen

Hoe makkelijker het gaat, hoe succesvoller je kunt verkopen. Daarom krijg je als partner doorlopend service, inzichten en advies op maat. Ook bieden we verschillende diensten die je ontzorgen. Alle voordelen van verkopen via cannazon.nl en hoe dit alles in z’n werk gaat, bespreken we graag persoonlijk met je!

Webinar 'Verkopen via een platform'

Benieuwd of verkopen via cannazon.nl neem dan de tijd om een gesprek met ons partner platform in plannen. Bespreek samen de mogelijkheden en kijk waar cannazon jouw verkoop kan stimuleren.

salescannazon

Groeikennis van e‑commerce kenners

Benieuwd hoe andere ondernemers de samenwerking ervaren? Laat je inspireren door hun verhalen én ontdek direct interessante groeikennis van onze verkopers door je aan te melden voor onze verkooptrainingen. Laat je informeren tijdens deze online sessies en laat je door leiders uit de e-commerce wereld uitleg geven over hoe jij makkelijk meer online kunt verdienen met jou website en op cannazon.

Commissie

Het tonen van je producten op cannazon.nl kost je niets. Je draagt enkel een vergoeding af wanneer een product verkocht wordt. Deze bijdrage zetten we in om ons platform continu te verbeteren. Zo zorgen we samen voor een optimale klantbeleving en een soepel verkoopproces op cannazon.nl.

Vergoeding structuur

Het aanbieden van je producten op cannazon.nl gaat samen met een vergoeding per verkocht item. Dit bestaat uit:

Een standaardbedrag, dat wordt vastgesteld gebaseerd op de verkoopprijs van het product.

Een bepaald percentage van de verkoopprijs, dat varieert op basis van de productcategorie en soms ook de verkoopprijs zelf.

commissiecannazon
featurescannazon

Bereik

Steeds meer consumenten uit Nederland en België en ver daarbuiten vinden ons, dankzij onze constante verbeteringen en uitbreidingen op diverse apparaten en kanalen.

Doorlopende verbeteringen zorgen voor een optimale klanttevredenheid en verhoogde conversie op zowel technisch vlak als de volledige klantreis.

We introduceren regelmatig nieuwe features voor partners, zoals volumekortingen waarmee klanten bij meerdere aankopen korting krijgen.

Marketing

Je producten krijgen een prominente plaats in zoekmachine resultaten, waardoor meer kwalitatieve bezoekers aangetrokken worden. 

Cannazon.nl voert jaarlijks diverse marketingcampagnes uit, verhoogt verkeer en conversie via zoekmachinemarketing en zorgt dat we prominent aanwezig zijn voor klanten in Nederland, België en ver daarbuiten.

Je verkoopaccount biedt een helder overzicht van je verkoopprestaties en is ontworpen voor gebruiksgemak, waardoor het verkopen eenvoudiger en efficiënter wordt.

Wij zorgen voor de centrale financiële regeling. Klanten genieten van diverse betalingsmogelijkheden, wat conversie ten goede komt.

Profiteer van de voordelen in domeinen als verzending, logistiek en technologie.

Onze experts staan klaar voor al je vragen en bieden persoonlijk advies waar nodig.

Marketing​cannazon
cannazonquality

Het Strike-systeem van Cannazon.nl

Bij Cannazon streven we naar een optimale marktplaats waar kopers en verkopers met vertrouwen en integriteit zaken kunnen doen. Om de kwaliteit en betrouwbaarheid van ons platform te waarborgen, hanteren we een Strike-systeem voor onze verkopende partners. 

Wat houdt het Strike-systeem in?

Elke keer als een verkoper een regel overtreedt of niet voldoet aan de gestelde verwachtingen, kan er een ‘strike’ worden toegekend. Overtredingen die tot een strike kunnen leiden, zijn onder andere:

  1. Te late verzending van een besteld artikel.
  2. Het plaatsen van een aanbod op de website dat niet voldoet aan onze richtlijnen.
  3. Andere schendingen van onze algemene voorwaarden en gedragsregels.
violationscannazon
resellercannazon

Gevolgen van Strikes

Het is essentieel om je bewust te zijn van de consequenties van het ontvangen van strikes:

1: Bij het ontvangen van vijf strikes, wordt je account als verkoper (Vendor)
    op Cannazon.nl beëindigd.

2: Het is dan niet langer mogelijk om als verkoper actief te zijn op onze
    marktplaats.

Voorkomen van Strikes:

We moedigen al onze partners aan om vertrouwd te raken met onze richtlijnen en zich hier consequent aan te houden. Door duidelijk en transparant te communiceren, en door je te houden aan de beloftes en afspraken, verklein je de kans op strikes aanzienlijk.

We zien je graag als een betrouwbare en gewaardeerde partner op Cannazon.nl en samen kunnen we zorgen voor een succesvolle en betrouwbare marktplaats. 

Let op je handelingen en blijf alert op de kwaliteit van je dienstverlening. Hiermee zorg je niet alleen voor tevreden klanten maar ook voor een langdurige en winstgevende samenwerking met Cannazon.nl.

truscannazon

Registratie leverancier

Dien het formulier hieronder in om een leverancier te worden van deze winkel.

Belangrijk: Dit is de naam die klanten zien wanneer ze jouw producten kopen. Denk hier goed over na.

Logo 1024 1024

Bent u 18+