Teer shampoo 500ml

Het geheim van de natuur onthullen: handgemaakte, holistische huidverzorgings- en wellnessbenodigdheden voor een pure, stralende jij

Verkocht door: OneStepCommunity.com

 8,99

Beschrijving

Diepe Reiniging & Bescherming:
Dompel je haar en hoofdhuid onder in de revitaliserende kracht van Jacob Hooy’s Teer Shampoo. Deze shampoo is met zorg samengesteld om specifieke problemen zoals roos, eczeem en haaruitval aan te pakken, terwijl het mild is voor de hoofdhuid.

Tegen Roos, Eczeem en Haaruitval:
Ervaar de unieke voordelen van teer, een beproefd ingrediënt dat bekend staat om zijn doeltreffende werking tegen roos en eczeem. Samen met andere actieve bestanddelen helpt deze shampoo ook haaruitval te verminderen, waardoor je haar sterker en gezonder wordt.

Zachtheid voor de Hoofdhuid:
Terwijl sommige shampoos je hoofdhuid kunnen irriteren, is Jacob Hooy’s Teer Shampoo zacht en verzorgend. Dit zorgt voor een kalmerende ervaring tijdens elke wasbeurt, waardoor je hoofdhuid verfrist en in balans aanvoelt.

Traditie Ontmoet Moderne Technologie:
Jacob Hooy, symbool van natuurlijke schoonheid, brengt de kennis van traditionele natuurlijke ingrediënten samen met de nieuwste technologische ontwikkelingen. Het resultaat? Een shampoo die zowel effectief als zacht is, voor een gezonde hoofdhuid en stralend haar.

Conclusie:
Teer Shampoo 500ml biedt een gespecialiseerde verzorging die diep reinigt, beschermt en versterkt. Dankzij de combinatie van traditionele wijsheid en moderne technologie, biedt deze shampoo een oplossing voor diverse hoofdhuid- en haarproblemen, en geeft het je haar de verzorging die het verdient.

Gebruiksaanwijzing:
Neem een hoeveelheid gelijk aan een theelepel en verdeel de shampoo gelijkmatig over het haar. Licht inmasseren en goed uitspoelen met lauwwarm water.

Ingrediënten:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Sodium Chloride, Phenylpropanol, Alcohol Denat., Sodium Shale Oil Sulfonate, Hydrolyzed Wheat Protein, Salicylic Acid, Ethylhexylglycerin

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Teer shampoo 500ml” te beoordelen
Logo 1024 1024

Bent u 18+