Adderwortel gesneden – 40 gram

Elk ingrediënt in draagt bij aan de rijke geschiedenis van natuurlijke remedies, biedt specifieke eigenschappen en voordelen voor het welzijn.

Verkocht door: OneStepCommunity.com

 8,39

Beschrijving

Inheemse Schoonheid:
Adderwortel, een bloeiende plant, vindt zijn oorsprong in de rijke bodems van Europa en strekt zich uit tot Noord- en West-Azië. Deze plant is niet alleen gekend om zijn opvallende verschijning maar ook om zijn traditionele waarden.

Verschillende Namen, Dezelfde Essentie:
Hoewel het bekend staat onder vele namen zoals gemeenschappelijke Bistort, Europese Bistort, weide Bistort, snakeroot, slang-wortel, snakeweed en Pasen-richels, blijft de authenticiteit van Adderwortel onveranderd.

Diepe Wortels in de Cultuur:
Door de eeuwen heen heeft de Adderwortel een speciale plaats verworven in de folklore en tradities van de regio’s waar hij groeit. Zijn veelzijdige namen getuigen van de rijke geschiedenis en het culturele belang van deze plant.

Conclusie:
Adderwortel Gesneden (Polygonum bistorta L) is meer dan een eenvoudige plant. Het is een symbool van de rijke biodiversiteit en het culturele erfgoed van Europa en Azië. Of je nu gefascineerd bent door zijn geschiedenis, zijn namen, of gewoon zijn natuurlijke schoonheid, Adderwortel blijft een wonder van de natuur.

Gebruiksaanwijzing:
Te bereiden als koud aftreksel.
30 g wortel op een liter lauw water.
5 minuten laten trekken.
4 kopjes per dag drinken.

Waarschuwing:
Raadpleeg een arts, therapeut of deskundige alvorens planten te gebruiken in geval van zwangerschap, periode van borstvoeding, medicijngebruik en ziekte. Planten kunnen bijwerkingen, contra-indicaties en interacties met andere geneesmiddelen hebben.

Ingrediënten:
Adderwortel.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Adderwortel gesneden – 40 gram” te beoordelen
Logo 1024 1024

Bent u 18+