Helpt bij verlaging cholesterol – 40 gram

Jacob Hooy’s premium selectie biedt zorgvuldig verwerkte, hoogwaardige kruiden en theesoorten, waarbij eeuwenoude traditie en kwaliteit samenkomen.

Verkocht door: OneStepCommunity.com

 2,90

Beschrijving

Omschrijving:
“Helpt Bij Verlaging Cholesterol” is een speciaal samengesteld kruidenmengsel op basis van het authentieke recept van Jacob Hooy. Dit mengsel is met zorg samengesteld, waarbij traditionele kennis en ervaring samenkomen om bij te dragen aan de verlaging van cholesterol in het lichaam.

Kenmerken:
Dit kruidenmengsel bestaat uit verschillende natuurlijke ingrediënten die bekend staan om hun heilzame eigenschappen in relatie tot cholesterol. De exacte samenstelling en verhoudingen zijn gebaseerd op de jarenlange ervaring van Jacob Hooy.

Toepassing:
Dit kruidenmengsel kan worden gebruikt voor de bereiding van kruidentheeën of infusies. Daarnaast kan het ook als ingrediënt worden toegevoegd aan gerechten of smoothies om zo te profiteren van de gunstige eigenschappen.

Voordelen:
Het regelmatig consumeren van dit kruidenmengsel kan helpen bij het ondersteunen en behouden van een gezond cholesterolniveau. Het bevordert de algemene gezondheid van het hart en de bloedvaten.

Conclusie:
“Helpt Bij Verlaging Cholesterol” van Jacob Hooy is een hoogwaardig kruidenmengsel dat kan bijdragen aan een gezond cholesterolniveau. Dankzij de zorgvuldige selectie van natuurlijke ingrediënten biedt dit product een natuurlijke ondersteuning voor hen die streven naar een gebalanceerde levensstijl en welzijn.

Gebruiksaanwijzing:
Te bereiden als kruidenthee.
Voor een kopje thee; 1 tot 2 theelepels kruiden overgieten met kokend water.
Voor een theepot (1 liter); 1 eetlepel kruiden overgieten met kokend water.
Vervolgens 10 minuten laten trekken als thee.

Ingrediënten:
Rozemarijn, herderstasje, meidoorn, artisjok, moederkruid, guldenroede, karwij, sassafras en kalmoeswortel.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Helpt bij verlaging cholesterol – 40 gram” te beoordelen
Logo 1024 1024

Bent u 18+