Gratis verzending vanaf €89,95 - VIP vanaf €29,95

Rhamnusbast gesneden – 40 gram

Jacob Hooy’s premium selectie biedt zorgvuldig verwerkte, hoogwaardige kruiden en theesoorten, waarbij eeuwenoude traditie en kwaliteit samenkomen.

Verkocht door: OneStepCommunity.com

 1,99

Beschrijving

Omschrijving:
Rhamnusbast gesneden komt van de Rhamnus Frangula, beter bekend als de Vuilboom of de Wegedoorn. Deze plant, voornamelijk afkomstig uit Europa en West-Azië, heeft een lange geschiedenis in de traditionele geneeskunde. De bast van de plant, na gedroogd te zijn, is waar de krachtige eigenschappen zich bevinden.

Kenmerken:

  • De bast is meestal grijsbruin van kleur en heeft een gladde textuur.
  • Bevat antrachinon glycosiden, wat bijdraagt aan zijn laxerende eigenschappen.

Toepassing:
Traditioneel wordt Rhamnusbast gesneden gebruikt als een mild laxerend middel, vooral nuttig bij incidentele constipatie. Het helpt bij het stimuleren van de darmbeweging, wat resulteert in een vlottere stoelgang. Vanwege de krachtige werking is het aan te raden het gebruik van Rhamnusbast te beperken en het niet langdurig te gebruiken.

Voordelen:

  • Helpt bij het bevorderen van een regelmatige stoelgang.
  • Kan ondersteunend werken bij de algehele spijsvertering.
  • Werkt als een mild laxerend middel.

Geschiedenis en Cultuur:
De Vuilboom, waarvan Rhamnusbast wordt afgeleid, heeft al eeuwenlang een plek in de kruidengeneeskunde. Het is bekend dat oude beschavingen de bast gebruikten voor zijn geneeskrachtige eigenschappen, vooral om constipatie te verlichten. Het werd ook traditioneel een jaar gedroogd voordat het werd gebruikt, om irritatie van de darmen te verminderen.

Conclusie:
Rhamnusbast gesneden, met zijn rijke geschiedenis in de traditionele geneeskunde, blijft een go-to natuurlijk middel voor degenen die op zoek zijn naar een effectieve oplossing voor incidentele constipatie. Echter, vanwege zijn sterke werking, is het belangrijk om het verantwoord en met kennis te gebruiken. Het blijft een waardevol en natuurlijk alternatief in de kruidenkast voor spijsverteringsondersteuning.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Rhamnusbast gesneden – 40 gram” te beoordelen
Logo 1024 1024

Bent u 18+