Gratis verzending vanaf €89,95 - VIP vanaf €29,95

Zuurbalans Kruidendrank

Jacob Hooy’s premium selectie biedt zorgvuldig verwerkte, hoogwaardige kruiden en theesoorten, waarbij eeuwenoude traditie en kwaliteit samenkomen.

Verkocht door: OneStepCommunity.com

 4,99

Beschrijving

Ontdek de balans van smaken in onze Zuurbalans Kruidendrank. Deze harmonieuze mix combineert zorgvuldig gekozen kruiden om een thee te creëren die je zuurbalans ondersteunt en tegelijkertijd een heerlijke smaakervaring biedt.

Hoogtepunten van Zuurbalans Kruidendrank:

  • Natuurlijke Balans: Deze kruidendrank is samengesteld uit zorgvuldig geselecteerde kruiden, waaronder venkel, anijs en karwij, die samenwerken om je lichaam in balans te houden.
  • Cafeïnevrije Verwennerij: Geniet op elk moment van de dag van deze cafeïnevrije kruidendrank, en laat de harmonieuze eigenschappen van de kruiden je tot rust brengen.
  • Zachte en Verfrissende Smaak: De combinatie van venkel, anijs en karwij geeft een verfrissende en toch milde smaak aan deze drank, die je smaakpapillen verwent.
  • Natuurlijke Welzijn: De geselecteerde kruiden staan bekend om hun ondersteunende eigenschappen voor de spijsvertering, waardoor deze kruidendrank een uitstekende keuze is voor het bevorderen van een gezonde zuurbalans.

Met onze Zuurbalans Kruidendrank ervaar je een harmonieuze mix van kruiden, verpakt in handige theezakjes. Het is de ideale keuze voor liefhebbers van kruidige en heilzame dranken.

Gebruiksaanwijzing:

  • Zet 3 tot 5 keer per dag een kopje van deze kruidendrank.
  • Plaats een theezakje in een kopje en giet kokend water erover.
  • Laat de drank 3-5 minuten trekken voor de gewenste sterkte.
  • Je kunt naar smaak zoetstof toevoegen, zoals honing.

Waarschuwing:
Buiten bereik van kinderen bewaren.

Ingrediënten:
Venkel, anijs, karwij en andere geselecteerde kruiden.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Zuurbalans Kruidendrank” te beoordelen
Logo 1024 1024

Bent u 18+