Gratis verzending vanaf €89,95 - VIP vanaf €29,95

Venkel–anijs–karwij kruidendrank

Jacob Hooy’s premium selectie biedt zorgvuldig verwerkte, hoogwaardige kruiden en theesoorten, waarbij eeuwenoude traditie en kwaliteit samenkomen.

Verkocht door: OneStepCommunity.com

 3,39

Beschrijving

Ontdek de harmonieuze samensmelting van Venkel, Anijs en Karwij in onze Kruidendrank. Een verfijnde blend die de aardse zoetheid van venkel combineert met de subtiele, kruidige noten van anijs en karwij, voor een kalmerende en smaakvolle thee-ervaring.

Hoogtepunten van Venkel – Anijs – Karwij Kruidendrank:

  • Natuurlijke Harmonie: Deze kruidendrank is samengesteld uit zorgvuldig geselecteerde venkelzaadjes, anijssterren en karwijzaadjes, waarbij de natuurlijke balans en smaak optimaal behouden blijven.
  • Cafeïnevrije Verwennerij: Geniet op elk moment van de dag van deze cafeïnevrije kruidendrank en laat je verleiden door de ontspannende eigenschappen van deze combinatie.
  • Zachte Zoetheid: De zachte zoetheid van venkel, gecombineerd met de warme, kruidige tonen van anijs en karwij, creëert een thee die rustgevend en toch smaakvol is.
  • Natuurlijke Welzijn: De kruiden in deze drank staan bekend om hun natuurlijke heilzame eigenschappen, waardoor deze drank een ideale keuze is om te genieten na een drukke dag.

Met onze Venkel – Anijs – Karwij Kruidendrank ervaar je de puurheid van deze kruiden, verpakt in handige theezakjes. Een uitstekende keuze voor liefhebbers van harmonieuze en rustgevende theemelanges.

Gebruiksaanwijzing:

  • Zet 3 tot 5 keer per dag een kopje van deze kruidendrank.
  • Plaats een theezakje in een kopje en giet kokend water erover.
  • Laat de drank 3-5 minuten trekken voor de gewenste sterkte.
  • Voeg indien gewenst zoetstof toe, bij voorkeur honing.

Waarschuwing:
Buiten bereik van kinderen bewaren.

Ingrediënten:
Venkelzaadjes, anijssterren, karwijzaadjes

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Venkel–anijs–karwij kruidendrank” te beoordelen
Logo 1024 1024

Bent u 18+