Gratis verzending vanaf €89,95 - VIP vanaf €29,95

Rooibos Kruidendrank

Jacob Hooy’s premium selectie biedt zorgvuldig verwerkte, hoogwaardige kruiden en theesoorten, waarbij eeuwenoude traditie en kwaliteit samenkomen.

Verkocht door: OneStepCommunity.com

 2,69

Beschrijving

Reis mee naar de zonovergoten vlaktes van de West-Kaap in Zuid-Afrika met elke slok van Jacob Hooy’s Rooibos Kruidendrank. Deze speciale tisane is gemaakt van de fijnste delen van de Aspalanthus linearis plant, een unieke struik die uitsluitend in deze regio groeit. Het resultaat is een dieprode, aromatische drank die de essentie van de Afrikaanse wildernis in zich draagt.

Hoogtepunten van Rooibos Kruidendrank:

  • Pure Afkomst: Direct afkomstig van de Aspalanthus linearis plant uit Zuid-Afrika, biedt het een authentieke rooibos ervaring, doordrenkt met de rijke geschiedenis en cultuur van de regio.
  • Cafeïnevrij Genot: Rooibos is een uitstekende keuze voor diegenen die willen genieten van een verkwikkende drank zonder de effecten van cafeïne. Perfect voor elk moment van de dag.
  • Rijk aan Antioxidanten: Naast zijn unieke smaak staat rooibos ook bekend om zijn hoge gehalte aan antioxidanten, die kunnen bijdragen aan het welzijn van het lichaam.
  • Natuurlijke Goedheid: Zonder toevoegingen, conserveringsmiddelen of kunstmatige kleurstoffen, biedt deze kruidendrank een pure, onvervalste rooibos beleving.

Laat je verwennen door de warme, nootachtige smaken en het natuurlijke zoetje van Rooibos Kruidendrank. Of je nu op zoek bent naar een rustgevend avonddrankje of een verkwikkende start van de dag, deze tisane is de perfecte metgezel. Geniet van de natuurlijke rijkdom van Zuid-Afrika in je kopje!

Gebruiksaanwijzing:
Doe het zakje in een kopje en overgiet dit met kokend water, 5-10 minuten laten trekken.
Eén tot vijf maal daags een kopje drinken.

Ingrediënten:
Aspalathus linearis: Rooibos

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Rooibos Kruidendrank” te beoordelen
Logo 1024 1024

Bent u 18+