Gratis verzending vanaf €89,95 - VIP vanaf €29,95

Hennep gember – citroengras

Jacob Hooy’s premium selectie biedt zorgvuldig verwerkte, hoogwaardige kruiden en theesoorten, waarbij eeuwenoude traditie en kwaliteit samenkomen.

Verkocht door: OneStepCommunity.com

 5,99

Beschrijving

Trakteer jezelf op een uitzonderlijke mix van ingrediënten met de Hennep kruidendrank met Gember en Citroengras van Jacob Hooy. Deze speciale combinatie van aardse hennep, pittige gember en frisse citroengras komt samen in 20 handige zakjes, perfect om te bereiden als kruidenthee.

Wat maakt deze kruidendrank zo uniek?

  • Diversiteit van Smaak: De aardse tonen van hennep vormen een perfecte balans met de warme pittigheid van gember en de verfrissende noten van citroengras.
  • Natuurlijk Goed: Kruidendrank is een aftreksel van gedroogde bladeren, bloemen, wortels of bloesem, wat zorgt voor een pure en authentieke smaak.
  • Cafeïnevrije Genot: Als je op zoek bent naar een heerlijke drank zonder cafeïne (theïne), dan is deze kruidendrank een ideale keuze. Geniet op elk moment van de dag of nacht.
  • Specifieke Voordelen: Kruidendranken zijn niet alleen smaakvol, maar bieden ook specifieke eigenschappen waar liefhebbers van kunnen profiteren.

Ontdek de rijkdom van smaken en de weldaden van natuurlijke ingrediënten met Jacob Hooy’s Hennep kruidendrank met Gember en Citroengras. Elke slok belooft een moment van rust, revitalisering en puur genot.

Gebruiksaanwijzing:
Doe het zakje in een kopje en overgiet dit met kokend water, 5-8 minuten laten trekken.
Eén tot vijf maal daags een kopje drinken.

Waarschuwing:
Niet gebruiken tijdens zwangerschap en borstvoeding.

Ingrediënten:
Blad van vezelhennep* / feuille de chanvre à fibres* / leaf of fiber hemp* / Blatt von Faserhanf*, Cymbopogon citratus: / citroengras / citronnelle / lemongrass / Zitronengrass, Zingiber officinale: gember / gingembre / ginger / Ingwer* Industriële vezelhennep / * Chanvre à fibres industriel / * Industrial fi ber hemp / * Industrieller Faserhanf

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hennep gember – citroengras” te beoordelen
Logo 1024 1024

Bent u 18+