Tranquil Tonic – Soothing Sleep – 10ml

Een high-end cannabinoiden product voor de nacht. Sterk en werkt snel.

Verkocht door: Canna-theek.com

 121,95

Beschrijving

Duik in een wereld van rust met de “Soothing Sleep” druppels van Tranquil Tonic. Deze speciale olie, doordrenkt met de kalmerende kracht van cannabinoïden CBN en CBD, en omhuld in een MCT-dragerolie, biedt een ongeëvenaarde diepgaande werking. Gemaakt met expertise door de Cannatheek, belooft deze olie een buitengewone reis naar innerlijke rust.

Soothing Sleep is niet zomaar een slaapmiddel; het is een harmonieuze symfonie van CBN en CBD die doordringt tot in de kern van het lichaam. De MCT-dragerolie zorgt voor een moeiteloze opname en verspreiding, terwijl zorgvuldig geselecteerde geluidsfrequenties de rustgevende ervaring versterken.

Deze olie is doordrenkt met een extreem diepe werking die verder gaat dan oppervlakkige ontspanning, en dringt door tot in de kern van het lichaam. Soothing Sleep nodigt je uit om te ontsnappen aan de dagelijkse drukte en jezelf te omhullen in een kalme, rustgevende nachtrust.

Geproduceerd met zorg en toewijding door de Cannatheek, is Soothing Sleep de belofte van een goede nachtrust en vernieuwde vitaliteit. Voeg deze druppels toe aan je avondritueel en ontdek de diepgaande sereniteit die ze te bieden hebben.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Tranquil Tonic – Soothing Sleep – 10ml” te beoordelen
Logo 1024 1024

Bent u 18+