Cannabis Is Medicine

Lees onder voor meer informatie.

Verkocht door: OneStepCommunity.com

 18,99

Beschrijving

Ontgrendel de helende kracht van cannabisgeneeskunde en ontdek de baanbrekende wetenschap achter de opmerkelijke impact ervan op de menselijke gezondheid. Miljoenen mensen over de hele wereld genezen ziekten met cannabis.
Desondanks blijven veel artsen terughoudend om cannabisgeneeskunde met hun patiënten te bespreken.
En met zoveel tegenstrijdige misinformatie van onbetrouwbare bronnen lijkt het bijna onmogelijk om te achterhalen of cannabis een effectieve behandeling zou kunnen zijn voor jou of een geliefde. Dit boek is de uitgebreide bron voor mensen die geen verlichting hebben gevonden bij conventionele medicijnen. Bonni Goldstein, MD, heeft duizenden patiënten geholpen die lijden aan chronische, moeilijk te behandelen aandoeningen met cannabis te verbeteren. In dit onthullende boek legt ze de huidige stand van wetenschappelijk onderzoek uit over hoe cannabis interageert met de menselijke fysiologie om homeostase – evenwicht – te creëren, wat leidt tot goede gezondheid. Veel van de verbindingen van de plant, waaronder CBD, en hun therapeutische effecten worden in detail uitgelegd. Lezers zullen leren hoe ze het beste kunnen navigeren door de veelheid van beschikbare op cannabis gebaseerde producten, met gedetailleerde begeleiding over veiligheid en gebruik, en hoe ze een gepersonaliseerd cannabisregime kunnen aanpassen.
En Dr. Goldstein presenteert 28 veelvoorkomende aandoeningen waarvoor patiënten hebben ontdekt dat de behandeling met cannabis effectief is, waaronder kanker, slapeloosheid en gastro-intestinale aandoeningen. Nu de wetten rond medische cannabis blijven evolueren, is het belangrijker dan ooit voor worstelende patiënten om de voordelen van deze plant te begrijpen vanuit een eerlijk, op geneeskunde gebaseerd perspectief.
Educatief, praktisch en grondig, Cannabis Is Medicine stelt patiënten in staat om geïnformeerde beslissingen te nemen over deze natuurlijke geneeskunde en de kwaliteit van hun leven te verbeteren.

Inhoud:

Taal: en
Bindwijze: Paperback
Oorspronkelijke releasedatum: 29 september 2020
Aantal pagina’s: 368
Illustraties: Nee

Betrokkenen:

Hoofdauteur: Bonni Goldstein
Hoofduitgeverij: Little, Brown & Company

Overige kenmerken:

Editie: 1
Extra groot lettertype: Nee
Studieboek: Nee
Verpakking breedte: 150 mm
Verpakking hoogte: 231 mm
Verpakking lengte: 231 mm
Verpakkingsgewicht: 363 g

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Cannabis Is Medicine” te beoordelen
Logo 1024 1024

Bent u 18+