Gratis verzending vanaf €89,95 - VIP vanaf €29,95

Essentiele olie Fresh Breeze 10 ml

Ontdek de verfijnde essentie van natuurlijk aroma, gevangen in elke druppel van onze essentiële olie.

Verkocht door: OneStepCommunity.com

 7,99

Beschrijving

Een Verkwikkende Windvlaag van Zuiverheid en Frisheid:
Laat je zintuigen ontwaken met de verfrissende geur van Fresh Breeze, die de essentie van een frisse, zuivere wind in de natuur nabootst.

Kenmerken:

  • Opbeurend Aroma: Fresh Breeze biedt een unieke combinatie van lichtheid en frisheid, die het gevoel van een koele wind op een heldere dag oproept.
  • Hoge Concentratie: Zorgvuldig samengesteld om een blijvende indruk achter te laten, enkele druppels zorgen al voor een verfrissend effect.
  • Veelzijdig Gebruik: Ideaal voor aromatherapie, verdamping en als toevoeging aan huishoudelijke producten voor een frisse geur.

Voordelen:

  • Stemming Verlichting: De kalmerende en zuiverende eigenschappen van deze olie kunnen helpen om stress te verminderen en een positieve sfeer te creëren.
  • Luchtkwaliteit: Fresh Breeze kan bijdragen aan een betere luchtkwaliteit door ongewenste geuren te neutraliseren en een aangenaam aroma te verspreiden.

Met Essentiële Fresh Breeze Olie 10 ml haal je de verkwikkende en opbeurende sensatie van een frisse wind in huis, perfect voor elke dag en elk seizoen.

Gebruiksaanwijzing:
Verdamp deze olie in een aromabrander of voeg enkele druppels toe aan een bad olie of massage olie. Niet onverdund gebruiken.

Waarschuwing:
Veroorzaakt huidirritatie. Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. Voorkom lozing in het milieu. Beschermende handschoenen/kleding/oogbescherming/gelaatsbescherming dragen. Gelekte/gemorste stof opruimen. Bij huidirritatie of uitslag: een arts raadplegen.

Ingrediënten:
Akkermunt (Mentha arvensis), eucalyptus (Eucalyptus globulus), pepermunt (Mentha piperita). Bevat: alpha-pineen, B-pineen, dipenteen (D,L-limonene), eucalyptol, isomenthone, beta-caryophyllene.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Essentiele olie Fresh Breeze 10 ml” te beoordelen
Logo 1024 1024

Bent u 18+