Gratis verzending vanaf €89,95 - VIP vanaf €29,95

Doterra On Guard Whitening Toothpaste

doTERRA’s On Guard-productlijn biedt een krachtige blend van essentiële oliën die samenwerken om het immuunsysteem te ondersteunen en een natuurlijke bescherming te bieden tegen omgevings- en seizoensbedreigingen.

Verkocht door: Canna-theek.com

 14,33

Beschrijving

PRODUCTBESCHRIJVING
dōTERRA’ s fluoride-vrije tandpasta combineert de beschermende voordelen van de dōTERRA On Guard blend met andere natuurlijke ingrediënten die de tanden helpen gezond te blijven, het tandvlees verzorgen en jouw glimlach laten stralen. De essentiële oliën van wilde sinaasappel, kruidnagel, kaneel, eucalyptus en rozemarijn zorgen samen voor een schone en frisse adem. Samen met essentiële oliën uit pepermunt en wintergroen, geven deze oliën een verfrissende kaneel-mintsmaak aan de dōTERRA On Guard Whitening Tandpasta waardoor je de rest van de dag geniet van een schone en frisse adem! Verkrijgbaar per stuk en per pak van 3.

TOEPASSINGEN
• Gebruik ‘s ochtends en ‘s avonds als onderdeel van je gezondheidsroutine.
• Genoeg van de overheersende smaak van tandpasta? Poets je tanden met dōTERRA On Guard Whitening Tandpasta die een zachte smaak combineert met een verbluffend resultaat.
• Combineer het voor extra ondersteuning met On Guard Mondwater.
• Gebruik naast alle andere lichaamsverzorgingsproducten in het On Guard assortiment om nog meer te profiteren van de voordelen.

GEBRUIKSAANWIJZING
Breng na het flossen een beetje tandpasta zo groot als een erwt aan op een vochtige tandenborstel. Poets zachtjes, maar grondig, bij voorkeur ‘s ochtends en ‘s avonds na het eten, of gebruik de tandpasta zoals voorgeschreven door een tandarts of arts. Voor nog betere resultaten gebruik je een mondspoelmiddel van 1 druppel dōTERRA On Guard met 236 ml water. Spoel hiermee 1 minuut lang goed de mond, en spoel na met water.

VOORZICHTIG
Gebruik alleen zoals voorgeschreven. Buiten bereik van kinderen bewaren.

INGREDIËNTEN
Glycerine, Water (Aqua), Gehydrateerde Silica, Calciumcarbonaat, Xylitol, Hydroxyapatiet, Cellulosegom, Mentha Piperita Pepermuntolie, Xanthaangom, Stevia Rebaudiana Bladextract, Natriumlauroylsarcosinaat, Olie uit de schil van Citrus Aurantium Dulcis (Zoete sinaasappel), Olie uit de schors van Cinnamomum Zeylanicum (Kaneel, Eugenia Caryophyllus Kruidnagelolie, Olie uit de blaadjes van Cinnamomum Zeylanicum (Kaneel), Olie uit de blaadjes van Gaultheria Procumbens (Wintergroen), Olie uit de blaadjes van Eucalyptus Globulus, Commiphora Myrrha Mirreolie, Olie uit de blaadjes/steeltjes van Rosmarinus Ocinalis (Rozemarijn), Natriumchloride, Natriumglycolaat, Cinnamal, Eugenol, Limonene, Linalool.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Doterra On Guard Whitening Toothpaste” te beoordelen
Logo 1024 1024

Bent u 18+